03nov 2024
Workshop Voetreflex voor Ouders

Praktijk la Rose
Den Haag

Op je voeten zitten allerlei “knopjes” zitten die corresponderen met organen en emoties. Door deze “knopjes” te masseren, kun je bij je kind kwaaltjes verlichten, meer rust creëren en helpen emoties te verwerken. In de workshop leer je hoe dat werkt.

Wist je dat er op je voeten allerlei “knopjes” zitten die corresponderen met organen en emoties? Door deze “knopjes” te masseren, kun je bij je kind kwaaltjes verlichten, meer rust in het hoofd creëren en helpen emoties te verwerken. Wil je leren hoe je jouw kind kunt ondersteunen bij meer rust, balans en vitaliteit? Geef je dan op voor de workshop “voetreflex voor ouders”.

In een middag leer ik je praktische voetmassages die je direct kunt toepassen op je kind. En het mooie is dat jullie op elkaar gaan oefenen, dus je krijgt er zelf ook een ontspannende massage bij.Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang. De workshop vindt plaats in de “social hub” van Sports & Health Club Westduin, Laan van Poot 355a in Den Haag. Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang. De workshop vindt plaats in de “social hub” van Sports & Health Club Westduin, Laan van Poot 355a in Den Haag.

Informatie

03 nov 2024
13.30 - 16.30
125,00

Waar?

Health & Sports Club Westduin
Laan van Poot 355a
2566 DA Den Haag

Contact

Workshop Voetreflex voor Ouders

Wat doe ik nog meer?

ARPENTAGES
Reizen & Vakanties
Bewust wandelreizen
ARPENTAGES
Soest
Ik probeer dichtbij een sobere stijl te blijven waardoor ik hoop een zo authentiek mogelijke ervaring te bieden. De Natuur beleven in haar fijne tot ‘mindblowing’ momenten, maar ook de confrontatie aangaan met de onverschilligheid van de elementen.
ARPENTAGES
Coaching - Lifecoaching
Durf de "Innertrail"!
ARPENTAGES
Soest
Unieke (persoonlijke) leiderschapsreizen in de Wildernis. INNERTRAIL is de combinatie van een reis met ARPENTAGES verrijkt met de mogelijkheid om professionele coaching 'on the way' te krijgen.
YOGA Nanouk Yoga en Pilates (Studio Het Hof)
Yoga
Yin Yoga • Vinyasa Yoga • Yoga Nidra • Pilates
YOGA Nanouk Yoga en Pilates (Studio Het Hof)
Culemborg
Yoga & Pilates Nanouk biedt meer dan yoga en pilates lessen. Ik bied je een plek waar je kunt ontspannen en verbinden met jezelf en met elkaar. Waar aandacht voor jou het allerbelangrijkste is. Volg lessen in Studio Het Hof, buiten of live online.
Praktijk la Rose
27okt
Retraite
Ouder en Kind Dag
Praktijk la Rose
Den Haag
Wat kun je verwachten? Ontspannen gezelligheid Ontdekken van je superkrachten Creativiteit en lekker naar buiten Plezier en praktische (energetische) tools Dit alles onder professionele begeleiding van Rosien Hinke, energetisch kindercoach
Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke
Coaching - Kindercoaching
Lichaamsgerichte kindercoaching - Kom tot bloei van binnenuit!
Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke
Den Haag
Als lichaamsgerichte kindercoach ondersteun ik kinderen om hun 'ik-kracht' te vergroten zodat ze van binnenuit tot bloei kunnen komen en praktische handvatten hebben om krachtig te blijven.
Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke
Coaching - Diverse Coaching
Lichaamsgerichte coaching - Kom tot bloei van binnenuit!
Praktijk la Rose - Rosien van Cann-Hinke
Den Haag
Als lichaamsgerichte coach help ik je om via lichaamsbewustzijn gerichte stappen te zetten naar jouw mooiste leven. Hierbij zet ik traditionele coachingsmethodieken in en energetisch werk zodat we op een holistische manier aan jouw vraagstuk werken.
Rosien van Cann Communicatie & Coaching
Communicatie en presentatie
Communicatie, training & coaching
Rosien van Cann Communicatie & Coaching
Den Haag
Ik ben een empathische en creatieve communicatieadviseur met een vlotte pen die zowel energie krijgt van het ophalen en vertellen van mooie verhalen als van het vergroten van werkgeluk in organisaties.
Praktijk la Rose
01nov
Cursus
Cursus Adem je Vitaal
Praktijk la Rose
Den Haag
Je ontdekt hoe je jouw ademhaling kunt inzetten voor een fit, vitaal en ontspannen leven. Je leert zowel praktische ademtechnieken voor dagelijks gebruik als een diep ontspannende ademserie met lichte yoga. De technieken zijn wetenschappelijk bewezen