30nov 2024
Intuitief schilderen met cacao-ceremonie

Vedicart4u
Huizen

In deze workshop starten we met een cacaoceremonie. Een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. Het ritueel helpt je in contact te komen met je creativiteit en innerlijke kracht. Het kalmeert je hoofd.

In deze workshop starten we met een cacaoceremonie. Een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. Het ritueel helpt je in contact te komen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht. Het kalmeert je hoofd en boost je creativiteit.
Cacao is een zachte plantenergie, een zachte, subtiele, meer yin, vrouwelijke energie. Het laat je zo direct in je hart en in jezelf thuiskomen. Het opent iets magisch. De innerlijke criticus die we allemaal zo goed kennen, verdwijnt naar de achtergrond waardoor je nog vrijer in je creatieproces kunt stappen. Je beweegt vrijer naar de kleuren van de verf en geeft kleur aan wat geboren wil worden op je doek. Vanuit de liefde die je bent. 
Omdat kleur zo verbonden is met ons hart, zal kleur centraal staan in het schilderen deze dag. Daarnaast zal ik een demo geven om je te laten zien wat er zoal mogelijk is met intuïtief schilderen. Je kan ook deelnemen als je nog nooit geschilderd hebt, maar wel het verlangen hebt om te ervaren.

Informatie

30 nov 2024
10.30 - 15.30
80,00

Waar?

Huizen
Noorderweg
1271 GC Huizen

Contact

Intuitief schilderen met cacao-ceremonie