02dec 2024
Kom in balans met de Schüssler Celzouten - Lezing en korte consulten.

Praktijk de Cirkel Rond in samenwerking met de Edelstenenzolder
Doetinchem

Schüssler Celzouten - een mineraal fijnstoffelijk zelfhulpsysteem. Een manier van zelfzorg waarbij je je lichaam en je geest mee dient. Mineralen - de bouwstoffen van onze cellen. Stap voor stap meer in balans en leer de taal van ons lichaam.

Kom in balans met de Schüssler Celzouten. Lezing en korte consulten, 16 september 2024

Celzouten heten zo omdat ze in elke cel in meer of mindere hoeveelheid moeten voorkomen. Ze zijn essentieel om de cellen goed te laten functioneren en daarmee van het grootste belang voor onze vitaliteit (herstellend vermogen) om ziekmakende prikkels te kunnen verwerken (=gezonde weerstand). Celzouten bestaan uit mineralen. Mineralen zijn de basis van het organisch leven. De opbouw van de cel substantie kan niet plaatsvinden zonder mineralen. Mineralen zijn in het menselijk lichaam in ieder levensproces aanwezig.

Mensen ervaren veel stress, slapen slecht, zijn vaak moe, eten niet gezond - althans geen voedzame rijke voeding -, waardoor er tekorten/disbalansen op celnivo kunnen ontstaan. Schüssler Celzouten werken in op deze tekorten/disbalansen, zodat er weer balans ontstaat. Het lichaam werkt altijd naar een ‘homeostase’ toe.

Kwaliteiten:Daar waar wij onze kwaliteiten voor inzetten, gebruiken we bouwstoffen, oftewel celzout mineralen. 

Celzouten gaan over het leven. In het proces van Zelfzorg zijn Celzouten onmisbaar….

We zullen beginnen met een interactieve lezing, waar je ook vragen mag stellen. Het 2e gedeelte van de dag kun je je inschrijven voor een gezichtsanalyse, waar je persoonlijk advies kan vragen én er gekeken wordt naar jouw gezicht – om vanuit het gehele verhaal gericht advies kan worden gegeven.

Start Lezing: 10 uur, kosten 10 euro

Pauze lunch moment, voor jezelf: 12-13 uur

Gezichtsanalyse van 13 – 16 uur, kosten 15 euro

Informatie

02 dec 2024
10.00 - 16.00
25,00 Het eerste deel van de dag is een lezing (10 euro) en daarna betaal je 15 euro voor een gezichtsana
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Edelsteenzolder
Oude Wehlseweg 19
7007 GE Doetinchem

Contact

Kom in balans met de Schüssler Celzouten - Lezing en korte consulten.

Wat doe ik nog meer?

Praktijk de Cirkel Rond
Therapie (diverse)
Persoonlijke Groei - Coaching, Intuïtieve Creatieve Coaching, Natuurgeneeskundige Coaching en Persoo
Praktijk de Cirkel Rond
Warnsveld
Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Je zelfhelend vermogen en je immuunsysteem ondersteunen met Zelfzorg. In mijn gereedschapskist zitten veel coaching - en natuurgeneeskundige handvaten.
Zinstreel
Healing en reading
Zinstreel
Zinstreel
Zwolle
Wist je dat er kwalitatief onderscheid is tussen al die mediums die zeggen te weten wat jouw levensvragen zijn? Waarom met minder genoegen nemen als je bij Zinstreel een uiterst kwalitatief en professioneel medium vindt? Laat jezelf verrassen..
Praktijk de Cirkel Rond
Creativiteit
Encaustic Art -Intuïtieve coaching op maat
Praktijk de Cirkel Rond
Warnsveld
Hennie Helpt - Hennie van de Vendel
Professional organizer
Hennie Helpt Professional Organizer / Opruimcoach
Hennie Helpt - Hennie van de Vendel
Ede
Ik ben Hennie, jouw professionele en persoonlijke hulp bij opruimen, verhuizen, administratie structureren en algehele chaosbestrijding.
Zinstreel
Coaching - Diverse Coaching
Heldere Koers - coaching & therapie
Zinstreel
Zwolle
Coaching/counselling kan net dat steuntje in de rug voor jou zijn om patronen te doorbreken of verder te groeien, om meer geluk in je leven te ervaren. Mocht je zelfs diepere vragen hebben, dan kan je ook terecht voor psychotherapie bij Heldere Koer
Zinstreel
Stervens- en uitvaartbegeleiding
Zinstreel
Zinstreel
Zwolle
Zinstreel: een ‘teken van leven’ Het overlijden van iemand uit je naaste omgeving kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Het besef dat diegene nooit meer terugkomt dringt tot je door. Maar hoe zou het zijn om de aanwezigheid van degene die overleden
Praktijk de Cirkel Rond
Natuurgeneeskunde
Schüssler Celzouten Mineralen therapie
Praktijk de Cirkel Rond
Warnsveld
Ieder mens draagt tekorten bij zich door erfelijke aanleg, invloeden van buitenaf, straling, stress of verkeerde voeding. Dr. Schüssler ontdekte dat het tekort terug te voeren is naar een tekort in de cel. Celzouten kunnen de disbalans herstellen.
Petra Turkenburg
Zijnsgeörienteerde begeleiding
Begeleiding en ondersteuning bij veranderingsprocessen
Petra Turkenburg
Hillegom
Gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van klachten die voortkomen uit het niet uiten en verwerken van emoties. Ontdekken hoe je een veilige omgeving voor je eigen emotionele wereld creëert zal je de genezende werking hiervan laten ervaren.