28dec 2024
Biodanza pre-oudejaars-party

Biodanza 4 happiness
Voorburg

Biodanza: we gaan dansen met onszelf, met elkaar, het leven, in de vreugde , verzachting en pracht. Na de biodanza-workshop kun je vrij dansen op de muziek van een dj of chillen. Biodanza geeft vreugde en verbinding.

Biodanza: we gaan dansen met onszelf, met elkaar, het leven, in de vreugde , verzachting en pracht. Thema van de vivencia pre-oudejaars met een terugblik op 2023 en een vooruitziende blijk op 2024. En los van het thema, jij haalt eruit wat passend is voor jou in dat moment, in het magische NU. Op deze dag met dj Very Ferry om na de vivencia/ na de workshop volledig vrij te dansen.
Ook liggen er kussens om op te chillen en is er thee, lekkers en wat andere drankjes.Iedereen is welkom, ook als je nog nooit biodanza gedaan hebt of als je geen ritmegevoel hebt of  als je geen danspartner hebt etc etc. 

We dansen op blote voeten/ anti slipsokken of zachte dansschoentjes. Biodanza is non-verbaal, zodat je uit je hoofd en in je lichaam/ in je gevoel kunt komen. Biodanza gaat niet over goed of mooi dansen. Dat geeft vrijheid en innerlijke vreugde. Biodanza: gewoon Doen! 

We dansen in een grote, mooi gedecoreerde,  zaal.
Turnhal van Basisschool De Cascade
Delflandlaan 6
Voorburg
Zaal open 19.30, fijn als je er uiterlijk om 19.45 bent om je in te schrijven, rustig aan te komen
20.00 deur gaat dicht, start vivencia 20.00 tot ong.22.00 uur
en daarna vrij dansen op de muziek van de dj.
tot 24.00 uur.

Is zonder vooraanmelding, iedereen is welkom.

Bijdrage 20 euro, cash te betalen bij aankomst
 

Informatie

28 dec 2024
20.00 - 23.55
20,00 incl thee/ drankjes/ snoeperij

Waar?

Basisschool De Cascade
Delflandlaan 6/ hoek Scheltuslaan
Voorburg

Contact

Biodanza pre-oudejaars-party

Wat doe ik nog meer?

Mirjam  Vijverberg-van der Gaag
Coaching - Diverse Coaching
Jong TALENT coach | Speel het spel en.......ontdek wie je bent !!
Mirjam Vijverberg-van der Gaag
Delft
Het spel jong TALENT is een ontdekkingsreis vanuit een positieve benadering. Wie ben ik? Wat wil ik? en waar ga ik naar toe? Een bewustwordingsspel, niet vanuit je hoofd maar vanuit je hart. Weet jij wat je kwaliteiten zijn?
Plant-Aardig
Natuurbeleving
Plant-Aardig
Plant-Aardig
Leiden
Plant-Aardig natuurbeleving en educatie, voor wildplukwandelingen, proeverijen, kookworkshops, meditatieve wandelingen met natuuractiviteiten en meer....
Biopathie
Homeopathie
Klassieke homeopathie, Bioresonantie & Orthomoleculaire therapie
Biopathie
Lisse
Homeopathie is een natuurlijke, veilige en duurzame manier om je gezondheid te verbeteren of te ondersteunen. Homeopathische geneesmiddelen zijn niet schadelijk voor het milieu, wordt nooit op dieren getest en je kunt er niet aan verslaafd raken.
Kind & Aandacht
Coaching - Kindercoaching
Kind & Aandacht - Kindercoach / NEI / Mindfulness
Kind & Aandacht
Naaldwijk
Kind & Aandacht biedt toegankelijke, kortlopende, 1-op-1 coaching voor kinderen t/m 17 jaar, NEI therapie voor kinderen én volwassenen en mindfulness lessen voor kinderen en pubers.
Kind & Aandacht
Mindfulness & Compassie
Kind & Aandacht - Mindfulness & Coaching voor kinderen
Kind & Aandacht
Naaldwijk
Kind & Aandacht biedt mindfulness trainingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren tot 18 jaar. Omdat je de golven niet kunt stoppen, maar je wel kunt leren surfen.
Mirjam Vijverberg-van der Gaag
Coaching - Kindercoaching
Kindercoach | Met Stip geloven in je eigen kunnen!
Mirjam Vijverberg-van der Gaag
Delft
Elk gedrag heeft een positieve intentie. Het kind wil iets vertellen met zijn/haar gedrag. Maakt u zich ongerust of belemmert het gedrag de ontwikkeling van uw kind? Ik bied hulp in welzijn en gedrag, huiswerk en RT. Ook bij u thuis en op school.
Biopathie
Bioresonantie
Bioresonantie (OBERON/MORA), Klassiek homeopathie & orthomoleculaire therapie
Biopathie
Lisse
Bioresonantie, ook wel electro-acupunctuur genoemd, is gebaseerd op de Chinese geneeswijzen en kan verstoringen en belastingen in het lichaam meten en behandelen.
Biopathie
Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire therapie, Klassieke homeopathie & bioresonantie
Biopathie
Lisse
Orthomoleculaire therapie is kort gezegd: het rechtzetten van moleculen. Wanneer de moleculen recht staan, kan het systeem weer optimaal functioneren.
Biodanza 4 happiness
Dans & Beweging
Biodanza, de dans van het leven
Biodanza 4 happiness
Den Haag
Tijdens een Biodanza workshop word je je meer bewust van je eigen gevoel. Door de Biodanza groeit diep van binnenuit het gevoel dat je helemaal ok bent en dat je er mag zijn en van waarde bent! Danservaring en/of ritmegevoel en conditie is niet nodi