15sep 2024
Bewust Den Haag Mini-Festival: Kennismaken met (familie)opstellingen

Wijslijf
Den Haag

Je maakt kennis met (familie)opstellingen en krijgt een korte uitleg. Daarna voel je hoe het is om in de schoenen te staan van iets of iemand anders.

Opstellingenwerk door Emily-Merel Wagner van Wijslijf: Je maakt kennis met (familie)opstellingen en krijgt een korte uitleg. Daarna voel je hoe het is om in de schoenen te staan van iets of iemand anders. Je ervaart op welke manieren de energie van het Wetend Veld je informatie kan geven. Hiermee krijg je een korte, maar intense beleving hoe het is om te staan op de plek van iets of iemand anders. Representant staan in de (familie)opstelling kan namelijk iedereen! 

Deze kennismakingsworkshop wordt meerdere keren gegeven tijdens het Festival: 11.15-11.45 uur, 12.15-12.45 uur, 15.15-15.45 uur. 

Maximaal 20 deelnemers. Alvast aanmelden zodat je zeker bent van een plekje doe je via het formulier hieronder of Klik hier!

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 0,00 excl. 21% BTW / persoon

Totaal 0.00 excl. 21% BTW

Informatie

15 sep 2024
11.00 - 16.00
0,00
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

Permacultuurcentrum Eetbaar Park
Vreeswijkstraat (poortje achter benzinestation)
Den Haag

Contact

Bewust Den Haag Mini-Festival: Kennismaken met (familie)opstellingen

Wat doe ik nog meer?

Moving the Mind
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival: workshop loopmeditatie
Moving the Mind
Den Haag
In deze workshop maak je kennis met verschillende vormen van loopmeditatie, zodat je ervaart wat bij jou past en wat jou rust, ontspanning en groei brengt.
Tanja Rudenko
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival: Meet & Move, DeDae informatiekraam
Tanja Rudenko
Den Haag
Ontmoet DeDae – Dutch Eurythmy Dance Ensemble, een jong bevlogen dans-ensemble, dat de kracht en vreugde van beweging door heel Nederland verspreidt, door middel van optredens, workshops en ontmoetingen voor en met jong en oud.
Horeca & Catering
Heb je zelf een biologisch restaurant of cateringbedrijf in Amsterdam, en sta je hier nog niet tusse
Amsterdam
Heb je een biologisch restaurant of cateringbedrijf in Amsterdam, en sta je hier nog niet tussen? Kijk op onze website hoe je je kan aanmelden als professional deelnemer aan Bewust Amsterdam.
Boomvrouw
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival: Workshop Healing Tao Helende Klanken
Boomvrouw
Den Haag
In deze workshop maak je kennis met de oude wijsheid van de taoisten en doen we oefeningen waarin je je lichaam herinnert aan een staat van balans door middel van klank, beweging en meditatie.
FME-Centrum
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival 2024: Vrouwencirkel met boksen en drums
FME-Centrum
Den Haag
Een vrouwencirkel in combinatie met de kracht van bewegen in de vorm van boksen en de klanken van de drum.
Dedae
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival: workshop Mindfulness in Movement
Dedae
Den Haag
Vier in deze workshop met Tanja Rudenko en Marthy Hecker je eigen authenticiteit en uniekheid door middel van aandachtsvolle beweging.
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival: Zakelijk Speeddaten Laat je onderneming groeien
Kun jij in twee minuten vertellen wie je bent en wat je nodig hebt om te groeien? En hoor je dat ook graag van een collega-ondernemer? Kom dan Zakelijk Speeddaten!
Moving the Mind
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival: workshop Somatisch Bewegen
Moving the Mind
Den Haag
Somatisch Bewegen is bewegen met aandacht vanuit innerlijke connectie in plaats van op kracht. Niet alleen is Somatisch Bewegen speels en heerlijk om te doen, het is ook nog eens heel gezond.
Bewust Culemborg
13sep
Netwerkbijeenkomst
Inspiratieavond Bewust Culemborg - voor leden
Bewust Culemborg
Culemborg
Ben je benieuwd om je mede Bewust-Culemborgers te leren kennen? Heb je zin in een avond vol ontmoetingen, plezier, uitwisseling en zingeving? Kom dan naar de bijeenkomst op vrijdag 13 september
Bewust Den Haag
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival: informatiekraam Bewust Den Haag
Bewust Den Haag
Den Haag
Via nieuwsbrief, agenda vol activiteiten van aangesloten leden, exposities, ondernemersworkshops, inspiratiecafé's en natuurlijk dit festival timmeren we graag aan de weg. Aansluiten bij dit netwerk? We vertellen je er graag meer over.
Bewust Den Haag en omstreken
09sep
Netwerkbijeenkomst
Inspiratiecafé
Bewust Den Haag en omstreken
Den Haag
Kom je ook deze maand weer naar het inspiratiecafé? Netwerken met andere ondernemers, kennismaken, in het moment zijn en genieten! Deze keer zijn we op bezoek bij Sheila Pels van Pels Loopbaantrajecten
Creativiteit
Heb je zelf een creatief bedrijf in Amsterdam, en sta je hier nog niet tussen?
Amsterdam
Heb je zelf een creatief bedrijf in Amsterdam, en sta je hier nog niet tussen? Kijk op onze website hoe je je kan aanmelden als professioneel deelnemer aan Bewust Amsterdam.
Bewust Ede
10sep
Netwerkbijeenkomst
Zoom meeting
Bewust Ede
Menno Swaak
15sep
Festival
Bewust Den Haag Mini-Festival: Rondleiding Eetbaar Park
Menno Swaak
Den Haag
Op Eetbaar Park wordt gezonde voeding verbouwd met respect voor en lerend van de natuur. De bedoeling van de rondleiding is om een gevoel te geven van wat permacultuur kan zijn en inzicht in wat we er in ons (dagelijks) leven mee kunnen doen.
Massage
Ben je zelf masseur, of heb je een massage-praktijk en sta je hier nog niet tussen?
Amsterdam
Ben je zelf masseur in Amsterdam, en sta je hier nog niet tussen? Kijk op onze website hoe je je kan aanmelden als professional deelnemer aan Bewust Amsterdam.