26sep 2024
Leer met zelfvertouwen over te komen op beeld. Op afspraak tussen 28-8 en 26-9

Mooi van binnen Mooi van buiten
Nieuw Vennep

Tof speciaal aanbod. Een 30 minuten facetime sessie waarin ik met jou tips en advies geef hoe je met meer zelfvertrouwen, stralend op beeld verschijnt. Want jij bent er klaar mee om elke keer weer met wat tegenzin zichtbaar te moeten zijn.

Je weet dat je weer op beeld moet verschijnen voor je werk. Dat doe je graag omdat je werk je passie is. Alleen het zichtbaar in beeld zijn dat doe je omdat het moet en niet omdat je daar zelf helemaal blij mee bent.

Elke keer als je echt in de spiegel kijkt dan zie je weer de rimpeltjes die er zijn. Oke dat mag en toch vind je het niet fijn dat je niet meer het gezicht hebt van toen je in de twintig was.  Als je kritisch kijkt dan zie je nog meer. Maar vooruit je doet je favoriete bloes wel aan, dan voelt dat in ieder geval goed.

Wat je vergeet is dat je ogen als het ware de boel nog een beetje ''verraden''.  Het kan zelf zomaar zo zijn dat de onzekerheid over dat spiegel moment toch nog te zien is. En dat wil je toch niet?

Dat hoeft ook niet want ik kan je daar bij helpen. Hoe je daar anders mee om kan gaan en wat je daar aan kan doen evtentueel met behulp van enkele eenvoudige make-up accenten op een natuurlijk manier.

Jij bent er nu klaar voor om met plezier in de spiegel te kijken en met plezier op beeld te verschijnen. Zelfs als je favoriete bloes in de was zit. ;)
Dan heb ik iets tofs. In een 30 minuten facetime gesprek, ga ik met jou tips en handvaten geven die jou hierbij gaan ondersteunen.
Opgeven: mail of whatsapp.
 

Informatie

26 sep 2024
00.00 - 00.00
19,50 Vroegboek prijs. Na 5 augustus aanmelden wordt het € 27,50.

Waar?



2151 DV Nieuw Vennep

Contact

Leer met zelfvertouwen over te komen op beeld. Op afspraak tussen 28-8 en 26-9

Wat doe ik nog meer?