Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21aug 2024
Introcursus Massage (2 dagen) - Bilthoven

Esoterra Opleidingen
Bilthoven

Wil jij ontdekken of masseren iets voor jou is en wil je de basisvaardigheden leren om lekker te kunnen masseren? In de 2-daagse Introcursus Massage leer je hoe je een complete lichaamsmassage kunt geven.

Wil jij... Ontdekken of masseren iets voor jou is?

Denk dan eens aan onze 2-daagse Introcursus Massage in Amsterdam of Bilthoven. Je leert hoe je een complete holistische lichaamsmassage kunt geven. Je partner, familie of vrienden zullen versteld staan. Om goed te leren masseren is het belangrijk dat je ook zelf voelt hoe de techniek overkomt. Dat kan alleen als we met en op elkaar oefenen waarbij je aan het einde van de cursus een volledige holistische ontspanningsmassage kunt geven en kunt ondergaan. Dat op zich is een extra reden om mee te doen! Vind je het een beetje spannend om anderen te masseren of door onbekenden gemasseerd te worden? Kom dan samen met je partner of een vriend of vriendin.

De introcursus biedt een luchtige kennismaking met massage waarbij je wel al een klein beetje anatomie en fysiologie krijgt. Masseren is, als je het ons vraagt, een basisvaardigheid die iedereen zou moeten beheersen.

Meer informatie en de startdata vind je op de website: esoterra/product/introcursus-massage/

Leuk als je komt!

 

Informatie

21 aug 2024 t/m 22 aug 2024
10.00 - 17.00
245,00

Waar?

Esoterra Bilthoven
PC Staalweg 50
1213 AC Bilthoven

Contact

Introcursus Massage (2 dagen) - Bilthoven

Wat doe ik nog meer?

Vijfkracht
Coaching - Leiderschapscoaching
Passievolle Big Five for Life™ Professioneel Coach | Ik help Mens & Organisaties naar meer plezi
Vijfkracht
De Lier
Passievolle Big Five for Life™ Leiderschap Coach | Ik help Mens & Organisatie naar (werk) geluk, groei en meer resultaat door het (her)ontdekken van JOUW Reden van Bestaan met als resultaat dat je écht weet wat belangrijk voor jou is!
Trudy Pannekeet ★ LinkedIn Marketing Trainer
Communicatie en presentatie
Laat zien dat jij expert bent - deel je passie via LinkedIn. Het grootste online zakelijke platform
Trudy Pannekeet ★ LinkedIn Marketing Trainer
Nieuw-vennep
Nieuwe klanten? Meer opdrachten? Zorg dat je online goed te vinden bent, dat jij eruit springt. Als je uitstraalt waar jij voor staat, is succes verzekerd. Laat ook op LinkedIn zien waar jij goed in bent, wat je passie is. Daar help ik je bij!
Esoterra Opleidingen
Massage
Opleiding Masseur
Esoterra Opleidingen
Bilthoven
Yogabeach
Yoga
Yogastudio Noordwijk, complete en flexibele yogaschool met 10 yogastijlen, 20 lessen p.w., 7 dgn p.w
Yogabeach
Noordwijk
De yogalessen bij Yogabeach maken je soepeler & krachtiger zowel lichamelijk als geestelijk. Fijne, complete yogalessen om goed in je vel te zitten. Yogabeach geeft yoga met beide benen op de grond.
Esoterra Opleidingen
Coaching - Diverse Coaching
Cursus Polyvagaaltheorie
Esoterra Opleidingen
Bilthoven
Cursus Polyvagaaltheorie Vaak gaan we ervan uit dat de juiste mindset of genoeg wilskracht bepalend zijn om een gedragsverandering in gang te zetten. In deze cursus leer je dat dat het lichaam neurobiologisch grote invloed heeft op gedrag.
Esoterra Opleidingen
Lichaamswerk
Cursus Emotioneel Lichaamswerk
Esoterra Opleidingen
Bilthoven
Tijdens de 6-daagse Cursus Emotioneel Lichaamswerk leer je lichaamsgerichte en energetische technieken om mensen te ondersteunen naar dieper contact met zichzelf. Je leert de processen die zich daarin voordoen goed te begeleiden.